- Välkomst: Bubbel med blodapelsin och kryddrostade hasselnötter samt parmesanstänger med sesamfrö
- Förrätt: Carpaccio på oxfilé med parmesan och pinjenötter samt stänk av olivolja
- Varmrätt: Svamp- och parmesanöverbakad oxfilé med potatisterrine och balsamicosky (ICA)
- Efterrätt: Punschparfait med mandeltäcke serverat med färska frukter och bär
- Tolvslaget: Henkell Trocken som skål och därefter ost och kex
söndag 1 januari 2012
GOTT NYTT ÅR!
Så var ännu ett år passerat och jag tror alla kan hålla med om att det känns som om tiden bara går snabbare och snabbare. Även barn tycker nu för tiden att just tiden rusar på.
Nyår 2011/2012 firades som traditionen sig bör med två andra familjer.
I år var vi hemma hos oss och det innebär att vi hade äran att fixa varmrätten. De två andra familjerna står för förrätt och efterrätt. Det är lika spännande varje år att bli överraskad av de andra rätterna och de goda dryckerna därtill.
Att duka för en stor fest är kul och här är årets resultat: duk från Jysk( på hela 320 cm!), silverpärlband, gammeldags julgranskulor på rea, nerklippt nyårsbukett i glasskål och små placeringskort nerstuckna med tandpetare i varsin pralin.
Årets Nyårsmeny var följande:
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Har just tittat in på din blogg och fick se den fantastiska dukningen inför nyårsfesten.Menyn gjorde att saliven rann till en vanlig onsdag mellan nyår och trettonde.Välkomna i morgon.
SvaraRaderaMor